Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
andrzej wieczorek (1918 niezalogowanych)
1 Post

(iks)
Wiking
Nacjonalista- zwolennik nacjonalizmu,członek partii narodowej,narodowiec.Jakim to ja nacjonalistą w norwegii kiedy nie mam jeszcze obywatelstwa norweskiego.Pisząc o złodziejach nie mogłem myśleć o wielbładach czy żabach tylko o ludziach.
Może z tym wysypiskiem śmieci przesadziłem ,-no ale czy to zły pomysł.
To już też tak idiotycznie,jak to ty piszesz,że ktoś jest do kradzieży i włamań do mieszkań zmuszony.-To jakaś parodia.
Jutro im oddam swój samochód.Bo pewnie jest im potrzebny.A ja sobie poradzę.Mogę przecież chodzić na piechotę do pracy.Kradnijmy ,wszyscy,przecież norwedzy nie zasługują na to aby mieszkać we własnym kraju.Zabierzmy im ten kraj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
iks napisał:
Nacjonalista- zwolennik nacjonalizmu,członek partii narodowej,narodowiec.Jakim to ja nacjonalistą w norwegii kiedy nie mam jeszcze obywatelstwa norweskiego.Pisząc o złodziejach nie mogłem myśleć o wielbładach czy żabach tylko o ludziach.
Może z tym wysypiskiem śmieci przesadziłem ,-no ale czy to zły pomysł.
To już też tak idiotycznie,jak to ty piszesz,że ktoś jest do kradzieży i włamań do mieszkań zmuszony.-To jakaś parodia.
Jutro im oddam swój samochód.Bo pewnie jest im potrzebny.A ja sobie poradzę.Mogę przecież chodzić na piechotę do pracy.Kradnijmy ,wszyscy,przecież norwedzy nie zasługują na to aby mieszkać we własnym kraju.Zabierzmy im ten kraj.

Iks nie denerwuj się tak bo nie będziesz mógł spać nikt Ci nie każe oddawać auta Dżizus!!...ale pomyślełeś że oni nie mają za co przeżyć??...Ja też nie jestem za tym by pozwalać na takie rzeczy ale to nie tylko w Norge się dzieje ale wszędzie....nie masz na to wpływu...czy Cię to będzie oburzać czy nie...wyluzuj

a teraz życzę miłej nocy wszystkim..wilkom stepowym też i wędrownym niech też będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(iks)
Wiking
Odp.dla 'aga" niech zyje anarchia co =chyba to coś dla ciebie.coś ci sie w główce p.......ło
Indianie w dzungli mają zasady,żeby nie zabierać nie swojej rzeczy.A ty piszesz że im się to należy!!!!!!!!!.
A tu sie akurat to pokrywa bo rom ma to w swojej tradycji zapisane,że jest kimś komu sie wszystko nalezy.
Tylko,że każdy kto uczciwie zapracował na swój majatek nie odda go nikomu kto nie kiwnął palcem.
Więc ci co chodzą po domach i mają nogi i ręce powinni tymi kończynami zapracować na chleb.Jest jeszcze umysł,ale Ty chyba go nie uzywasz.
A jeśli ktoś chce oddawać swoje penge to jego sprawa.Może tak lubi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
iks dobrze spales w nocy?
wyolbrzymiasz to wszystko, zlodzieje i cwaniaczki sa w kazdym narodzie, ja rowniez sie z tym nie zgadzam.... nie lubie anarchii, ale tez nie lubie zniewolenia, dlatego jestem za granica (polska to taki swoisty paradox)
sprobuj zaparkowac nowsze auto w PL pod blokiem to rano lusterek, kolpakow albo nawet i auta nie bedziesz mial, ale to nie znaczy ze 8 na 13 polakow to zlodzieje?
zawsze jest wybor krasc czy nie krasc, zabijac czy nie zabijac itp itd, ale to nie znaczy ze jak zobacze romuna, cygana, wlocha(?) to bede uciekac gdzie pieprz rosnie bo zaraz mnie okradna albo zabija...

i nic nie zmienia faktu ze sie iks zapedzasz, z doswiadczenia to wiesz? ankiety przeprowadzales wrod romunow ze 9 na 10 przestepcy?
i moze troche przestan ludzi obrazac bo kazdy ma swoje zdanie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok